"They named a brandy after Napoleon, they made a herring out of Bismarck,and Hitler is going to end up as a piece of cheese."

 

 

“The ULTIMATE Halloween & Horror Film Celebration in Berlin!! 

Over 24 Hours of Non-Stop Horror Madness - Can You Survive?

THE BERLIN HALLOWEEN HORROR-A-THON (3rd Edition)
Saturday October 30th 2020, 18:00 - 18:00
 
WARNING: MANY OF THE FILMS SCREENED IN THIS MARATHON WILL SHOW SCENES OF GRAPHIC VIOLENCE, GORE, CANNIBALISM, AND SADISM - ABSOLUTELY NO ONE UNDER 18 WILL BE ADMITTED.

THE BERLIN HALLOWEEN HORROR-A-THON (3rd Edition)
Saturday October 30th 2020, 18:00 - 18:00
 
WARNING: MANY OF THE FILMS SCREENED IN THIS MARATHON WILL SHOW SCENES OF GRAPHIC VIOLENCE, GORE, CANNIBALISM, AND SADISM - ABSOLUTELY NO ONE UNDER 18 WILL BE ADMITTED.

18:00 START
 
18:00 - 18:30 - Horror Trailer Show
 
18:30 - 20:22 - The Conjuring, USA 2013, R: James Wan, mit Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston, 112 Min, OV
 
20:22 - 20:32 - 10 Minute pause
 
20:32 - 21:56 - Evil Dead 2, USA 1987, R: Sam Raimi, mit Bruce Campbell, Sarah Berry, Dan Hicks, 84 Min, OV
 
21:56 - 23:17 - Army of Darkness, USA 1992, R: Sam Raimi, mit Bruce Campbell, Embeth Davidtz, Marcus Gilbert, 81 Min, OV
 
23:17 - 23:45 - Horror Movie Trivia
 
23:45 - 00:00 - Horror Trailer Show
 
00:00 - 01:30 - Halloween, USA 1978, R: John Carpenter, mit Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis, Tony Moran, 90 Min, OV
 
01:30 - 03:00 - Halloween 2, USA 1981, R: Rick Rosenthal, mit Donald Pleasence, Jamie Lee Curtis, 90 Min, OV
 
03:00 - 03:10 - 10 Minute pause
 
03:10 - .03:40 - Monsters Crash the Pajama Party, USA 1965, R: David L. Hewitt, mit Vic McGee, Peter James Noto, James Reason, 30 Min, OV - WITH DRINKING GAME!
 
03:40  - 03:50 - 10 Minute pause
 
03:50 - 05:10 - Guess What Happened to Count Dracula, USA 1971, R: Laurence Merrick, mit Des Roberts, Claudia Siefried, John Landon, 80 Min, OV  
 
05:10 - 05:20  - 10 Minute pause
 
05:20 - 06:30 - Dracula the Dirty Old Man, USA 1969, R: William Edwards, mit Vince Kelley, Ann Hollis, Libby Caculus, 70 Min, OV  
 
06:30 - 06:40 - 10 Minute Pause
 
06:40 - 07:40 - House on Bare Mountain, USA 1962, R: R.L. Frost, mit Bob Cresse, Laine Carlin, Leticia Cooper, 60 Min, OV
 
07:40 - 09:00 - Curse of the Headless Horseman, USA 1972, R: John Kirkland, mit Ultra Violet, Marland Proctor, Claudia Reame, 80 Min, OV
 
09:00 - 11:31 - The Strange Case of Dr. Jekyll & Miss Osbourne, USA 1981, R: Walerian Borowczyk, mit Udo Kier, Marina Pierro, Patrick Magee, 91 Min, OV
 
11:31 - 11:41 - 10 Minute pause
 
11:41 - 13:13 - Orca, USA 1977, R: Michael Anderson, mit Richard Harris, Charlotte Rampling, Will Sampson, 92 Min, OV
 
13:13 - 14:00 - Local Berlin Horror Shortfilm Showcase
 
14:00 - 16:26 - The Shining, USA 1980, R: Stanley Kubrick, mit Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, 146 Min, OV
 
16:26 - END - A Nightmare on Elm Street , USA 1984, R: Wes Craven, mit Heather Langenkamp, Johnny Depp, Robert Englund, 91 Min, OV

 
STRICTLY 18+

 
24 Hours Of Horror Movie Madness! Will You Survive??
 
David DMP Moore and BABYLON invite you to come experience some of the greatest horror & exploitation classics of all time on HALLOWEEN! PLUS enjoy an EXTRA LONG HORROR MOVIE TRIVIA with awesome prize giveaways (including shots), interactive drinking games, classic horror trailer shows, gift bag, classic grindhouse intermission pauses, and MUCH MORE! ?
 
Full Marathon Ticket (All Inclusive): 28€
 
Pillows, blankets, sleeping bags, and anything else to make you more comfortable in the kino is welcome!

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. Durch die weitere Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen zu Cookies erhalten Sie in unserer Datenschutzerklärung.
Datenschutzerklärung Annehmen Ablehnen